F.A.Q.

Pingoedkoop.nl biedt verschillende soorten pinautomaten aan, waaronder mobiele pinautomaten, vaste pinautomaten en draadloze pinautomaten. We hebben ook een breed scala aan accessoires beschikbaar, zoals bonrollen, screenprotectors en reinigingskits.

Wij streven ernaar om onze pinautomaten zo snel mogelijk te leveren. In de meeste gevallen wordt je pinautomaat binnen 48 uur na het plaatsen van je bestelling geleverd.

Ja, in de meeste gevallen wel. Neemt contact op met Pingoedkoop.nl en wij helpen u snel verder.

We bieden verschillende soorten all-in-one abonnementen aan, afhankelijk van de behoeften van onze klanten. Onze abonnementen omvatten alle diensten en kosten die nodig zijn om de pinautomaat te laten werken, inclusief installatie, onderhoud en reparatie. Je kunt kiezen voor een abonnement met een bepaalde looptijd, of voor een maandelijks opzegbaar abonnement.

Wanneer je een pinautomaat bij ons bestelt, zorgen wij ervoor dat deze voor je wordt geconfigureerd en geïnstalleerd. Wij leveren de pinautomaten te alle tijden geactiveerd aan. Zo kunt u meteen gebruik maken van uw pinautomaat zonder daarbij nog handelingen te voor hoeven doen.

Als je pinautomaat niet goed werkt, neem dan contact op met onze klantenservice. Onze technische experts zullen je helpen om het probleem op te lossen en, indien nodig, je pinautomaat repareren of vervangen.

Je kunt op verschillende manieren contact opnemen met onze klantenservice, waaronder via telefoon, e-mail of chat. Onze deskundige en vriendelijke medewerkers staan klaar om je te helpen met al je vragen en problemen.

Je kunt je abonnement opzeggen door contact op te nemen met onze klantenservice. Afhankelijk van het type abonnement dat je hebt, kan er een opzegtermijn van toepassing zijn.

Winkelwagen