Over Pingoedkoop.nl

Pingoedkoop is een onderdeel van clouDeal B.V. Wij zijn gevestigd in het hartje van Nederland naast het mooie Veluwe in Apeldoorn.

Pingoedkoop.nl

In het kort

Sinds 2013 streven wij ernaar om een transparante, voordelige, eerlijke, vooruitstrevende, meedenkende en servicegerichte partner te zijn voor al onze relaties.

Bij Pingoedkoop staat u centraal en heeft u de vrijheid om een combinatiekeuze te maken tussen verschillende merken. Doordat u met een ‘all-in-one’ partner werkt, geniet u van het gemak dat wij u het volledige pakket bieden. De servicebeheer, transactieverwerking, 4G connectie en licentiebeheer worden allemaal zorgvuldig uitgevoerd door Pingoedkoop tegen een transparant en voordelige “all-in” maandtarief.

Werken met pingoedkoop.nl betekent één aanspreekpunt en zorgeloos uw eigen werkzaamheden uitvoeren.

Slim gekozen, makkelijk verdiend!
Pingoedkoop.nl

we waarderen onze klanten

Service staat bij ons centraal

Bij pingoedkoop.nl weten we als geen ander hoe belangrijk het is om snel en betrouwbaar te kunnen pinnen. Daarom bieden wij een breed assortiment aan pinautomaten van verschillende merken en voor verschillende toepassingen. Of je nu een mobiele pinautomaat nodig hebt voor een evenement of een vaste pinautomaat voor jouw winkel, wij hebben altijd een passende oplossing.

Maar we doen meer dan alleen het leveren van pinautomaten. Service staat bij ons centraal en daarom bieden wij uitgebreide ondersteuning bij het gebruik van onze pinautomaten. Onze ervaren medewerkers staan altijd voor je klaar om jou te helpen met eventuele vragen of problemen. Of het nu gaat om technische ondersteuning of advies over welke pinautomaat het beste bij jouw onderneming past, wij zijn er om jou te helpen.

Bovendien zorgen wij ervoor dat onze pinautomaten snel en efficiënt worden geleverd en geïnstalleerd, zodat jij direct aan de slag kunt.

Onze missie is om het proces van het verkrijgen van een pinautomaat zo eenvoudig en probleemloos mogelijk te maken voor onze klanten. We begrijpen dat het hebben van een betrouwbare pinautomaat essentieel is voor elk bedrijf, en daarom bieden we een breed scala aan pinautomaten die aan de behoeften van elk bedrijf voldoen.

Bij Pingoedkoop.nl geloven we in het opbouwen van sterke relaties met onze klanten. We werken nauw samen met hen om hun zakelijke doelen te begrijpen en om de beste oplossingen te bieden die bij hun behoeften passen. Onze deskundige en vriendelijke klantenserviceteam staat altijd klaar om elke vraag of probleem te beantwoorden, en ze zijn beschikbaar via telefoon, e-mail of chat.

Ons all-in-one abonnement biedt onze klanten gemak en gemoedsrust, omdat het alle diensten en kosten omvat die nodig zijn om de pinautomaat te laten werken. Zo hoeven onze klanten niet met verschillende partijen in zee te gaan, zoals de bank, om hun pinautomaat te krijgen en te laten werken. Door alles in één abonnement aan te bieden, maken we het proces van het verkrijgen van een pinautomaat zo eenvoudig en betaalbaar mogelijk.

Bij Pingoedkoop.nl zetten we ons in om de hoogste kwaliteit van service en ondersteuning te bieden aan onze klanten. We zijn er trots op dat we een betrouwbare partner zijn voor bedrijven van elke omvang en branche, en we streven er voortdurend naar om onze klanten tevreden te stellen en te helpen bij het behalen van hun zakelijke doelen.

Winkelwagen