Verifone VX570 End of live

 

Als klant van Pingoedkoop is het mogelijk dat u binnenkort een nieuw aanbod ontvangt voor uw betaalautomaat. Dit heeft te maken met veranderingen in de betaalindustrie, waarbij vanaf 2023 geen nieuwe VPAY-kaarten en Maestro-kaarten meer worden uitgegeven en deze kaarten zullen worden vervangen door Mastercard of Visa Debit kaarten. Helaas zal uw huidige VX570-betaalautomaat de nieuwe updates niet kunnen verwerken, waardoor deze vervangen moet worden.

Bij Pingoedkoop begrijpen we dat het vervangen van uw betaalautomaat een belangrijke beslissing is en daarom bieden wij verschillende opties om ervoor te zorgen dat u probleemloos kunt blijven betalen. We hebben een selectie van nieuwe betaalautomaten die de nieuwste software en technologieën bevatten, zoals de A80 + P400 of de A80 + A35 combinatie, die garant staat voor een naadloze en veilige betalingservaring.

Als u recent een VX820-pinpad heeft gekocht, bieden wij een inruilkorting van €50,- voor klanten die overstappen op een nieuwe betaalautomaat. Houd er rekening mee dat de combinatie van de VX820-pinpad en VX570-betaalautomaat niet meer te bestellen is.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over onze betaalautomaten en diensten? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Onze klantenservice staat voor u klaar van maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 17:00 uur. U kunt ons bereiken op telefoonnummer 055 303 5678 of via e-mail op info@pingoedkoop.nl.

Bij Pingoedkoop zorgen we ervoor dat u probleemloos kunt blijven betalen met onze hoogwaardige betaalautomaten en uitstekende klantenservice.

Winkelwagen